POWER GYM
Kecskemét

Kecskemét LEGJOBBAN FELSZERELT KONDITERME 1350 m²-en

Üdvözlünk a Power Gym & Fitness oldalán!

A Power Gym csapatának célja, hogy minden tudást, eszközt és lehetőséget megadjon Nektek, bármi is a cél. 

Mi akkor is nagy szeretettel várunk, ha csak a karácsonyi plusz kilóktól szeretnél megszabadulni, vagy épp a nyári beach body-ra készülsz, – de attól sem rettenünk meg, ha versenyfelkészülés a célod és meg sem akarsz állni a színpadig! Edzői csapatunkkal és a brutál komoly gépparkunkkal nem lesz előtted lehetetlen! 

Kecskemét PG

Szolgáltatásaink

Erősítés & izomépítés

Kardió

Személyi edzés

Szauna

protein bár

Kerülj formába a Power Gym csapatával!

Edzői csapatunk 6 főből áll, akiket a legnagyobb gondosággal választottunk ki,- így elmondhatjuk, hogy büszkék vagyunk rájuk és a szakértelmükre!

Minden edzőnk egy picit más területet képvisel, éppen azért, hogy minden vendégünk megtalálja a céljához, szabadidejéhez és kívánságához legjobb szakembert!

Kérdésed támadt?

Kollégáink a lehető leghamarabb készségesen válaszolnak bármilyen jellegű kérdésre.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttük számotokra a leggyakrabban elhangzó kérdéseket, hogy gyorsan válaszra leljetek.
Scroll to Top
Balázs Mónika Nagyezsda

Balázs Mónika Nagyezsda

Bemutatkozás

Akár 40 felett is fitten! /Stay fit even at 40+! / Будьте в форме даже старше 40!

személyre szabott alakformálás, erőfejlesztés, állóképesség növelés / personalized plans for a toned look, strength training and stamina building / персонализированное формирование фигуры, развитие силы и выносливости

A sportnak köszönhetően, ha rám nézel, ha velem beszélgetsz, szerintem nem mondanád meg, hogy két évtizede dolgozom az üzleti életben, hatalmi harcok közepette, a számítógép előtt görnyedve.

Neked is tudok segíteni abban, hogy könnyedébben vedd a mindennapok (munka, család, gyerekek) kihívásait, hogy jobban aludj, hogy visszanyerd a mozgás örömét, hogy erősebb, kontúrosabb, vonzóbb légy! Egyszóval, hogy hozd magad formába!

Thanks to fitness, you wouldn’t believe that I have been hunching in front of a computer, in between power games, for two decades in my business carrier.

I can also help you to take everyday challenges better (work, family, kids), to sleep better, to regain the joy of movement, to become stronger, more defined, more attractive. In one word, to get in shape!

Благодаря спорту, когда ты смотришь на меня, разговариваешь со мной, по моему ты не сказал бы, что я два декада работаю в деловой жизньи, между властных борьбов, сижу согнувшись перед компютером.

Я могу помочь тебе тоже, чтобы более легкомысленно относиться к ежедневным вызовам (работа, семья, дети), спать лучше, возвратить радость движения, чтобы стать более сильным, контурным, привлекательным! С одним словом, чтобы быть в форме!

Bettina Szentmártoni

Szentmártoni Bettina

Bemutatkozás

A fitness világában már több mint 5 éve töretlen lelkesedéssel jelen vagyok.

De miért is vágtam bele?

Mint sok lány társam, én sem  voltam mindig megelégedve a külsőmmel. Tudtam, hogy ezen szeretnék változtatni, a fitnessnek köszönhetően pedig teljesen magabiztos és önbizalommal teli nővé váltam.

Viszont eleinte féltem egyedül belépni a terembe, a gondolat is ijesztő volt…

Talán ismerős az érzés?

Szerencsére Neked semmitől sem kell tartanod, mert utad során végig melletted leszek és támogatlak!
Egyeztessünk időpontot, és érjük el együtt megálmodott alakodat!

Rajmund Tuskán

Tuskán Rajmund

Bemutatkozás

A testépítéssel 13 éve ismerkedtem meg, azóta megszakítás nélkül, folyamatosan űzöm.

Gyerekként, majd fiatal felnőttként rettentően vékony srác voltam, kaptam is ezzel kapcsolatban a negatív megjegyzéseket a környezetemtől. De ez csak plusz motivációt adott minden egyes edzés során és csaknem 10 évet szolgáltam fegyveres testületeknél.

Gyorsan el is hallgattak ezek az emberek! 

A testépítés több, mint sport: fegyelemre tanít, megtanulsz küzdeni a céljaidért, magabiztosabb leszel az élet minden területén!

A célom jelenleg az, hogy a saját tapasztalataimra és az edzéssel, étkezéssel kapcsolatos, hiteles tanulmányokra alapozva Neked is olyan tudást adjak át, amivel gyökeresen megváltozhat a fizikumod, az egészséged, az önbecsülésed.

Az edzéseim jó hangulatban, de a céljaidat szem előtt tartva, 100%-ban Rád koncentrálva történnek.

Egyeztessünk időpontot még ma!

Pető László

Pető László

Bemutatkozás

Pető László vagyok, személyi edző. 

26 éves vagyok és idén lesz(2024) 14 éve annak hogy súlyzós,-konditermi edzést végzek

Az IWI nemzetközi fitness iskolánál végeztem.

Azonban tudásom nagy részét magamnak köszönhetem, amihez segítségemre volt az internet, könyvek, cikkek és bármi ami szembe jött velem a témában. 2018ban a  2 év edzői képzés gyakorlatilag ismétlés volt számomra. 

Az hogy nekem sosem volt edzőm, nagyon is a hasznomra vált hiszen valószínűleg én is elkövettem azokat a hibákat amiket te is elfogsz egy -egy gyakorlat során, vagy épp a diétában. Emiatt hatékonyan tudom át adni azt a tudást amire szükséged van, és gyorsabban lesznek eredmények is. Elvégre Te azért jössz hozzám, hogy neked ne 14 évig kelljen döcögni az úton:)

Nyitott vagyok más sportágak iránt is, hobbi szinten küzdősportolok, és fallabdázom is, de bármilyen sportra szívesen mondok igent.  Így ha Te inkább az állóképességed szeretnéd fejleszteni,  vagy a pörgősebb összetettebb edzéseket szereted, abban is tudlak segíteni. 

A vendégeim, így bízom benne hogy a Te esetedben is, annak vagyok a híve, hogy ne ugorj fejest az életmódváltásba. Ne borítsd fel az életed minden pontját azonnal.Épp elég változás elsőnek az hogy beiktatsz heti 2-3 edzést az életedbe, ha ez meg van, jöhet a diéta. 

1% napról napra, hétről hétre, ez az életmódváltás kulcsa. A százalékok pedig összeadódnak ! 

A magadról mesélt történet minősége határozza meg a sikered méreteket. 

Most hogy ezt elolvastad, a Te történeted hogyan folytatódik? 

Nincs vesztegetni való idő ❗

Bíró Bernadett

Bíró Bernadett

Bemutatkozás

Miért válassz engem? 

Nemcsak a megfelelő szakmai tudással segítek elérni almaid alakját, hanem az edzéseid is garantáltan jó hangulatban fognak eltelni. A versenyzői múltam es az ott elért sikereim illetve a Testnevelési Egyetemen szerzett diplomám is biztosit téged arról hogy a legjobb kezekben leszel. Legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről vagy akár az egészséged megőrzéséről mindenben a segítségedre leszek. Az edzések mellett személyre szabott étrendre is van lehetőség. 

Tudom hogy nehéz kimozdulni a komfortzónádból de a jövőbeli éned hálás lesz érte! 

Konkoly Donát

Konkoly Donát

Bemutatkozás

Több évtizedes aktív sportmúlttal rendelkezem, küzdősporttól a testépítésig amit 20 éve űzök.

Ha szeretnél fejlődni, életmòdot vàltoztatni, a tested jobb formába hozni ès ezt tartósan meg is őrízni én màr ismerem az utat.

A sport maga az èlet!

Keress bizalommal ès segítek elèrni a céljaidat.

Az első alkalom ingyenes!

Kérjük válassz termet!

Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
8. kerület
Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
17. kerület
Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
Kecskemét