Power Gym & Fitness

Edzőink

Burai Tamás
Dobos Tamás
Horváth Szandra
Kardos-Kővágó Henriett
Kardos-kővágó Henrietta
Kulcsár István
L. Kovács Andrea
L. Kovács Andrea
Molnár Vica
Pál laci
Vas Ádám
Vas Zsolt
Scroll to Top

Burai Tamás

Iskoláim
Amiben segíteni tudok
Bemutatkozás

Burai Tamás vagyok.

Életem a sport, imádok izzadni az edzőteremben!

Közel 20 éve mozgok a fitness-konditerem világában.

2009-ben Testépítő edzői, 2010-ben pedig Személyi edzői képesítéseimet a Szinergia Szakiskolában szereztem meg. Az ott szerzett tanulmányaimra, valamint sok éves tapasztalatomra támaszkodva lehetek segítségedre.

Célom, hogy megszeretessem az emberekkel a mozgást és rávilágítsak arra, mennyire fontos szerepe van életminőségünk fenntartásában és javításában.

Egyénre szabott, változatos edzéseimet odafigyeléssel és szenvedéllyel tartom, egy minden igényt kielégítő, maximálisan felszerelt edzőteremben.

Keress bátran és fordulj hozzám bizalommal, életkortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül

Dobos Tamás

Bemutatkozás

Dobos Tamás vagyok és 1990 óta foglalkozom testépítéssel. 1999-ben az országban elsők között kezdtem személyi edzőként dolgozni és azóta ennek a hivatásnak élek. 

2001-ben megszereztem az IFAA nemzetközi personal trainer oklevelét. 1992-ben junior versenyzőként álltam színpadra először és azóta számos hazai és nemzetközi versenyen vettem részt, míg 2011-ben testépítő világbajnoki címet szereztem.

 30 éves sportolói és 22 éves edzői tapasztalatommal tudom segíteni azokat, akik ezt a sportot választják, akár az egészségmegőrzés, akár az alakformálás a kitűzött cél. Igyekszem átadni a vendégeimnek azt a tudást amit ez idő alatt szereztem meg, kezdve a gyakorlatok végrehajtásától a megfelelő táplálkozásig.

Horváth Szandra

Eredményeim
Amiben segíteni tudok
Bemutatkozás

Horváth Szandra vagyok!

Gyerekkorom óta a sport meghatározó része az életemnek.
Számos sportágat kipróbáltam és a testépítésben találtam meg a kreatív önmagamat.

✨ Számomra az egyik szépsége ennek a sportnak, hogy a befektetett energiával és kitartással, a saját igényeimnek megfelelően képes vagyok formálni a testemet.
Ezzel együtt fejleszti az ember jellemét is, legyen az önbizalom, akaraterő, önfegyelem stb.. illetve a mellé társított, megfelelő táplálkozással pozitív élettani hatást lehet elérni.✨

2010 óta űzöm ezt a sportot, 2018-ban pedig személyi edzőként végeztem a Weider Professional Fitness Trainer képzésen!
Az elmúlt 13 év során rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem a test formálásában.

Ha a céljaid eléréséhez segítségre van szükséged, keress bátran😊

Kardos-Kővágó Henrietta

Iskoláim
Fordulj hozzám, ha:
Bemutatkozás

A fitnesz számomra nem hobbi, hanem életforma!

Több éves fitnesz versenyzői és edzői tapasztalatommal a hozzám fordulóknak életminőségük javításában szeretnék segíteni. Várok szeretettel mindenkit, aki szeretne tenni önmagáért, de megfelelő szakmai segítség hiányában eddig nem mert belevágni az alakformálásba.

Gyermekkorom óta az esztétikai sportok kedvelője voltam, legelső sportágam a ritmikus sportgimnasztika volt. Ezt követte a szinkronúszás, akrobatikus rock’n’roll, iskolai szertorna, talajakrobatika, aztán megtaláltam a fitneszt. Többszörös magyar bajnok bikini fitnesz versenyzőként rengeteg gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam, ezeket pedig később edzői végzettségeimmel kiegészítettem elméletben is. Egyetemi diplomámat szociológiából szereztem, de végül a sport irányába orientálódtam és több képzést is elvégeztem. Dolgoztam rúdtánc trénerként is, jelenleg a személyi edzések mellett foglalkozom versenyzőkkel is; akrobatikus rock’n’roll táncosoknak tartok fejlesztő hatású stretchinget. Emellett rendszeresen tartok Nyújtás Workshopokat és online is igénybe veheted bizonyos szolgáltatásaimat!

Fontos számomra a folyamatos tanulás és fejlődés, ezért tudásomat igyekszem időről időre bővíteni és továbbadni tanítványaim és vendégeim számára. Az edzőtermi fejlesztés mellett szerelemsportágamként a rúdfitneszt is rendszeresen űzöm, amely saját testsúlyos edzésként sok pontban kapcsolódik a testépítéshez és fitneszhez. Egészségmegőrző táplálkozási tanácsadóként pedig étrendet illetően is tudok segíteni.

Kulcsár István

Bemutatkozás

Kulcsár István vagyok, 35 éves. A sport mindig is nagyon fontos szerepet játszott az életemben, mióta az eszemet tudom, vagy igazolt sportolóként vagy hobbi szinten, de valamilyen sporttal foglalkoznom kellett. 

Nekem ez életforma, lételemem a mozgás. Igaz, hogy a korábbiakban inkább küzdősportokkal és focival töltöttem profiként az időmet, viszont már 15 éves korom óta lejártam konditerembe, mert a testem karbantartása mindig is fontos volt számomra, mind esztétikailag mind egészségügyileg. 

Szépen az évek során körvonalazódott számomra, hogy a testépítés több mint hobbi, mivel egyre többet kezdtem foglalkozni vele és ez a fajta mozgás állandó szerepet vállalt az életembe, míg minden más háttérbe szorult, nekem ez életformává vált. Olyannyira, hogy el se tudnám már képzelni az életemet nélküle.  Ha szeretnél tudatosan, tudományos alapokra épülő edzésmunkát végezni akkor keress bizalommal. 

L. Kovács Andrea

L. Kovács Andrea

Iskoláim
Bemutatkozás

26 éve a Power Gym személyi edzője vagyok.

Több Európa és Világbajnok Fitness sportoló edzője voltam.

Szeretettel várok mindenkit, aki bármilyen céllal szeretné elkezdeni az edzést. Legyen ez a fittebb, egészséges életért, legyen akár rehabilitációs célból, esztétikusabb külső vagy esetleg betegség (pajzsmirigy, cukorbetegség, gerinc vagy sportsérülés) miatt.

Hívj bátran, ha elszántad magad, én segítek!

Molnár Vica

Iskoláim
Amiben segíteni tudok
Óratípusaim
Bemutatkozás

Molnár Vica vagyok, 14 éve dolgozom a Power Gym-ben, mint aerobik-és személyi edző.

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a Power Gym-ben megtaláltam a második otthonom. A személyi edzést hivatásomnak és egyben hobbimnak is érzem. A sport szeretete, az alázat, ami a munkámban előre visz, és persze a 23 évnyi tapasztalat ☺

Három gyermek édesanyjaként a saját bőrömön tapasztaltam meg a terhesség, a szülés, a szoptatás negatív hatásait.

A tudásomat ebbe az irányba is fejlesztettem.

Forduljatok hozzám bizalommal, várom régi ès új, időnként eltűnő, visszatèrő vendègeimet is! 😄

A szemèlyi edzès első alkalma ingyenes, mely magában foglal egy konzultációt és állapotfelmérést is! 😇

Pál Laci

Bemutatkozás

1999-ben igazoltam le a Power Gym testépítő sportegyesülethez. Még általános iskolás voltam, amikor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy ebben a sportágban szeretném megméretni magam. Boldog voltam, amiért befogadtak a csapatba és izgatottan vártam, hogy a felkészülésem az első versenyemig juttasson. Életem egyik legnagyszerűbb időszaka következett, és nagy büszkeség volt éveken át hódolni ennek a szenvedélyemnek.

Az itt szerzett élményeim nyilvánvalóvá tették, hogy merre tovább. A pályafutásomat edzőként szerettem volna tovább folytatni. Az utolsó versenyem után elvégeztem a Fitness Company személyi edző képzését.

Majd 2003 év végétől kezdtem dolgozni a Power Gym-ben, azóta állok a sport szolgálatában.

Szeretem a hivatásomat, és hogy azon keresztül hatással lehetek az emberek életminőségére. 

Sok szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a sport nyújtotta szabadságot és örömöt!

Vas Ádám

Iskoláim
Eredményeim
Amiben segíteni tudok
Bemutatkozás

25 éve sportolok, ebből 20 évet versenyszerűen toltam végig. Kezdetben küzdősportoltam, majd 2010-től testépítésben próbáltam ki magam. 2011-től személyi edzőként dolgozom. 

10 év alatt több száz embernek segítettem már a céljaik elérésében és az egészséges életmód megismertetésében. 

Várok mindenkit szeretettel 14-100 éves korig. ☺️😃

Vas Zsolt

Eredményeim
Amiben segíteni tudok
Bemutatkozás

Vas Zsolt vagyok, a Power Gym edző csapatának egyik lelkes tagja. 🙃😎 A sport már gyermekkorom óta az életem meghatározó része. 12 évet judoztam, majd testépítéssel kezdtem el foglalkozni, amit 10 éve versenyszerűen csinálok.

Kérjük válassz termet!

Power Gym & Fitness
8. kerület
Power Gym & Fitness
17. kerület
Power Gym & Fitness
Kecskemét