Power Gym & Fitness

Szolgáltatások

Erősítés & izomépítés

A kiemelkedően felszerelt Power Gym & Fitness termünkben könnyedén elérheted céljaidat, legyen szó erősítésről vagy izomépítésről.

Az erősítő edzések és izomépítő gyakorlatok az izmok fejlesztése mellett, a test teljes funkcionális erejét, rugalmasságát és állóképességét is javítják.

Az izomépítés az esztétikai szempontok mellett, segít a testtartás javításában, sérülések megelőzésében és a mindennapi tevékenységek hatékonyabb elvégzésében is.

Látogasd meg termünket és próbáld ki magad Te is!

Power Gym 17. kerület kardió

Kardió

Váltsd valóra fitnesz céljaidat Power Gym & Fitness termünkben! Legyen szó kardió edzésekről vagy állóképesség fejlesztésről, nálunk könnyedén elérheted céljaidat.

A kardió edzések nemcsak a szív- és érrendszeri egészséget javítják, hanem segítik a testsúlykontrollt, növelik az állóképességet és fokozzák a mentális frissességet is.

Az állóképesség fejlesztése mellett a kardió edzések ideálisak a zsírégetésre és a stressz csökkentésére is. Látogasd meg termünket, és tapasztald meg, hogy a kardió edzések hogyan segíthetnek elérni a kívánt eredményeket!

Funkcionális edzés

A funkcionális edzések a mindennapi mozgásmintákra fókuszálnak, kiemelve az izmok koordinált együttműködését és javítva az egyensúlyt. 

 Az ilyen típusú edzések nem csupán erőteljes izomfejlesztést eredményeznek, hanem növelik az állóképességet, serkentik az anyagcserét és javítják a test összehangolását.

 Ha szeretnél kihívást és változatosságot a mindennapi mozgásodba, látogass el hozzánk, és tapasztald meg a funkcionális által nyújtott teljesítményt és fejlődést!

Power Gym 17. kerület személyi edzés v2

Személyi edzés

Power Gym & Fitness – 17. kerület termünkben  9 tapasztalt személyi edző vár rád, hogy segítsen elérni céljaidat. A személyi edzés egyénre szabott megközelítést kínál az edzésterv összeállításában, figyelembe véve az egyedi igényeket, korlátokat és célokat.

A személyi edzők széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az erőnlét, súlykontroll, rehabilitáció és sportteljesítmény terén. Az edzések során nemcsak az izomzat fejlesztése a cél, hanem az egészségügyi állapot javítása, a testtartás optimalizálása és az életmód egészséges irányba történő formálása is.

Szauna

A Power Gym & Fitnessben, nemcsak a testmozgásra, de a teljes kikapcsolódásra is lehetőséged van. Konditermünk mellett kényeztetheted magad a szoláriumunkban vagy szaunánkban.

 A korszerű szolárium berendezéseink bőrtípustól és igényektől függően szabályozhatóak, így mindenki megtalálhatja az ideális barnulási formát.

Szaunáink használata érvényes bérlettel ingyenes. Külön női és külön férfi szauna található az öltözőkben. Nyitvatartásuk hétköznap 07:00 – 11:00 és 17:00 – 21:00 között (köztes időszakokban kérésre  bekapcsolható) Hétvégén  09:00 – 12:00 között üzemel. A női szauna csak kérésre van bekapcsolva a nap bármely szakában.

Scroll to Top

Kérjük válassz termet!

Power Gym & Fitness
8. kerület
Power Gym & Fitness
17. kerület
Power Gym & Fitness
Kecskemét