Szolgáltatások

Erősítés & izomépítés

A kiemelkedően felszerelt Power Gym & Fitness termünkben könnyedén elérheted céljaidat, legyen szó erősítésről vagy izomépítésről.

Az erősítő edzések és izomépítő gyakorlatok az izmok fejlesztése mellett, a test teljes funkcionális erejét, rugalmasságát és állóképességét is javítják.

Az izomépítés az esztétikai szempontok mellett, segít a testtartás javításában, sérülések megelőzésében és a mindennapi tevékenységek hatékonyabb elvégzésében is.

Látogasd meg termünket és próbáld ki magad Te is!

Power Gym 8. kerület Erősítés
Kardió

Kardió

Váltsd valóra fitnesz céljaidat Power Gym & Fitness termünkben! Legyen szó kardió edzésekről vagy állóképesség fejlesztésről, nálunk könnyedén elérheted céljaidat.

A kardió edzések nemcsak a szív- és érrendszeri egészséget javítják, hanem segítik a testsúlykontrollt, növelik az állóképességet és fokozzák a mentális frissességet is.

Az állóképesség fejlesztése mellett a kardió edzések ideálisak a zsírégetésre és a stressz csökkentésére is. Látogasd meg termünket, és tapasztald meg, hogy a kardió edzések hogyan segíthetnek elérni a kívánt eredményeket!

Funkcionális edzés

A funkcionális edzések a mindennapi mozgásmintákra fókuszálnak, kiemelve az izmok koordinált együttműködését és javítva az egyensúlyt. 

 Az ilyen típusú edzések nem csupán erőteljes izomfejlesztést eredményeznek, hanem növelik az állóképességet, serkentik az anyagcserét és javítják a test összehangolását.

 Ha szeretnél kihívást és változatosságot a mindennapi mozgásodba, látogass el hozzánk, és tapasztald meg a funkcionális által nyújtott teljesítményt és fejlődést!

Power Gym 8. kerület Funkcionális edzés
Power Gym 8. kerület Személyi Edzés

Személyi edzés

Power Gym & Fitness – 8. kerület termünkben  6 tapasztalt személyi edző vár rád, hogy segítsen elérni céljaidat. A személyi edzés egyénre szabott megközelítést kínál az edzésterv összeállításában, figyelembe véve az egyedi igényeket, korlátokat és célokat.

A személyi edzők széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az erőnlét, súlykontroll, rehabilitáció és sportteljesítmény terén. Az edzések során nemcsak az izomzat fejlesztése a cél, hanem az egészségügyi állapot javítása, a testtartás optimalizálása és az életmód egészséges irányba történő formálása is.

Szauna

A Power Gym & Fitnessben, nemcsak a testmozgásra, de a teljes kikapcsolódásra is lehetőséged van. Konditermünk mellett kényeztetheted magad a szoláriumunkban vagy szaunánkban.

 A korszerű szolárium berendezéseink bőrtípustól és igényektől függően szabályozhatóak, így mindenki megtalálhatja az ideális barnulási formát.

Szaunáink használata érvényes bérlettel ingyenes. A szauna közös használatú férfiaknak és nőknek Nyitvatartása 07:00 – 11:00 és 17:00 – 21:00 között (köztes időszakokban kérésre  bekapcsolható).

Scroll to Top

Kérjük válassz termet!

Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
8. kerület
Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
17. kerület
Power-Gym-Fitness-Logo-white.svg
Kecskemét